Betekenis Bestaanservaringen
Wat betekent Bestaanservaringen? Hieronder vind je 18 betekenissen van het woord Bestaanservaringen. Je kunt ook zelf een definitie van Bestaanservaringen toevoegen.

1

200   52

Bestaanservaringen


ervaringen die je diep raken en die worden veroorzaakt door gebeurtenissen die invloed hebben gehad op jouw levensbeschouwing
anoniem - 6 januari 2015

2

33   17

Bestaanservaringen


ervaringen die je niet zomaar meemaakt en je diep raakt. het kan in negatieve zin zijn als bijvoorbeeld iemand gestorven is maar het kan ook in positieve zin zijn zoals als iemand iets heel liefs voor je doet.
anoniem - 27 november 2018

3

80   79

Bestaanservaringen


Iets wat je je raakt en het kan positief en negatief zijn
anoniem - 28 oktober 2014

4

8   8

Bestaanservaringen


Een moment waarop jouw wereld op zijn kop staat
Bijv. Oma overleden of liefde op het eerste gezicht
anoniem - 7 september 2020

5

42   42

Bestaanservaringen


Bestaanservaringen zijn belangrijke gebeurtenissen die je leven beïnvloeden en diepgaand veranderen.
Elintje - 25 maart 2017

6

2   3

Bestaanservaringen


een bestaanservaring kan een bijzondere gebeurtenis zijn bijvoorbeeld er is iets ergs gebeurd met een famillielid of iets waar je je over verwonderd zoals mijn moeder heeft iets voor mij gekocht wat ik al heel lang wil en daar blijf je over nadenken
anoniempjeee - 20 januari 2022

7

5   12

Bestaanservaringen


ervaringen die bestaan het kan positief of negatief raken
ik - 6 mei 2020

8

5   19

Bestaanservaringen


een bestaanservaring kan een bijzondere gebeurtenis zijn bijvoorbeeld er is iets ergs gebeurd met een famillielid of iets waar je je over verwonderd zoals mijn moeder heeft iets voor mij gekocht wat ik al heel lang wil en daar blijf je over nadenken
anoniempjeee - 14 oktober 2019

9

22   43

Bestaanservaringen


Een ervaring (kan positief of negatief zijn) die je raakt en waar je levensbeschouwing van verandert
Fay‚̧ - 1 oktober 2017

10

33   58

Bestaanservaringen


iets wat je diep raakt en wat je altijd bij blijft
anoniem - 1 december 2013

11

19   45

Bestaanservaringen


Een positieve of negatieve ervaring die je de rest van je leven meedraagt
Larss - 16 september 2015

12

24   50

Bestaanservaringen


Een bestaanservaring blijft je hele leven bij ,het raakt je diep van binnen en is heel belangrijk voor je.Het kan positief of negatief voor je zijn.
IkWeetAlles.nl - 1 november 2015

13

40   67

Bestaanservaringen


Ervaringen die je diep raken.
Bron: scholieren.com

14

29   58

Bestaanservaringen


ervaringen die je diep raken
anoniem - 2 oktober 2013

15

21   50

Bestaanservaringen


dingen die je meemaakt die je nooit meer zal vergeten
anoniem - 1 september 2015

16

17   46

Bestaanservaringen


Ervaringen die jou wel diep raken. (Existentiële ervaringen)

Bijvoorbeeld: Een goed gesprek met een vriend, verliefd zijn op iemand.
anoniem - 7 november 2015

17

15   45

Bestaanservaringen


ervaringen die je diep raken
timo - 30 september 2014

18

27   63

Bestaanservaringen


iets dat je niet zomaar mee maakt
anoniem - 22 september 2013

Betekenis van Bestaanservaringen toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Zakelijke vragen Ruimtewerking >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen