Betekenis beveiliging
Wat betekent beveiliging? Hieronder vind je 9 betekenissen van het woord beveiliging. Je kunt ook zelf een definitie van beveiliging toevoegen.

1

2   0

beveiliging


Een van de doelstellingen van het strafrecht. In tegenstelling tot de speciale preventie gaat het bij beveiliging niet om het effect na de tenuitvoerlegging van de straf, maar om het effect tijdens de tenuitvoerlegging. (Zolang de dader vastzit kan er niets gebeuren; zolang iemand zijn rijbewijs is afgenomen, kan hij niet dronken achter het stuur z [..]
Bron: bellevueholidayrentals.com

2

2   1

beveiliging


de genomen maatregelen die er zo goed mogelijk voor zorgen dat er niets verkeerds gebeurt De beveiliging van het bedrijfspand was door een gespecialiseerd bedrijf ingericht.
Bron: nl.wiktionary.org

3

1   0

beveiliging


Kenmerken van softwareproducten die betrekking hebben op het kunnen voorkomen van op toevallige of opzettelijke wijze verkregen ongeautoriseerde toegang tot programma‚Äüs of gegevens. [ISO 9126].
Bron: kennisconsult.nl

4

0   1

beveiliging


Meer specifiek:
Bron: thesaurus.politieacademie.nl

5

0   1

beveiliging


(engels: security) Te gebruiken voor het veilig zijn voor schade zoals diefstal of vandalisme en de voorzorgsmaatregelen die hiervoor worden getroffen.
Bron: aat-ned.nl

6

0   1

beveiliging


De technische en organisatorische maatregelen behorende tot het informatiesysteem ter bescherming tegen opzettelijke en niet opzettelijke wijziging, vernietiging of openbaarmaking van informatie.
Bron: labyrinth.rienkjonker.nl

7

0   1

beveiliging


Informatiebeveiliging bestaat uit maatregelen, hardware en software, die garanderen dat: - systemen en gegevens beschikbaar zijn conform de verwachtingen; - de authenticiteit van een gebruiker en dien [..]
Bron: labyrinth.rienkjonker.nl

8

0   1

beveiliging


De bescherming van gegevens, systeemactiviteiten en apparaten tegen al dan niet opzettelijke vernietiging, beschadiging of risico's.
Bron: infolib.lotus.com

9

0   1

beveiliging


Met beveiliging van Nuon krijgt u in uw bedrijf een alarmsysteem dat direct waarschuwt bij inbraak, brand of lekkage. In uw pand gaat onmiddellijk een indringende sirene af. Elke melding komt direct binnen bij de alarmcentrale.
Bron: nuon.nl

Betekenis van beveiliging toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< beroemd bergtop >>
Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik!
Help mee, en voeg een woord toe. Alle soorten woorden zijn welkom!

Betekenis toevoegen