Betekenis Superorganisme
Wat betekent Superorganisme? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord Superorganisme. Je kunt ook zelf een definitie van Superorganisme toevoegen.

1

0   0

Superorganisme


De hechte samenwerking van mieren in een kolonie zorgt er eigenlijk voor dat hun samenleving een entiteit vormt die een niveau boven die van het organisme staat, waar de mieren cellen zijn van de grotere entiteit, het superorganisme. Je kan koninginnen dan beschouwen als een soort van stamcellen. Bovendien kan je ook zien dat selectie voornamelijk [..]
Bron: antforum.nl

2

0   1

Superorganisme


De aarde is een superorganisme in de vorm van DNA,. Na diverse massa extincties te hebben doorstaan heeft dit super organisme een levensvorm ontwikkeld om zijn voortbestaan te garanderen. Ieder volk wat ooit heeft bestaan keek naar de sterren. De mensheid is het middel om zich te verspreiden naar andere planeten om de kansen op overleven te vergroten. Het gevoel dat er iets groter is dan ons zelf wordt vaak in vorm van religies vorm gegeven. De gemene deler van al die religies is dat de hemel onze bestemming zou zijn.
Jeroen Frans Smit - 13 april 2018

Betekenis van Superorganisme toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Spermatheek Talkpoeder >>