Betekenis Shuffelen
Wat betekent Shuffelen? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord Shuffelen. Je kunt ook zelf een definitie van Shuffelen toevoegen.

1

0   0

Shuffelen


  Het opdrijven van de koers van een fonds met geringe omzet dat men zelf al in flinke voorraden heeft ingekocht. Dit wordt ondermeer gedaan door het verspreiden van valse overname-geruchten en dergelijke in internet fora en chatgroepen.
Bron: the-web-library.com

2

0   0

Shuffelen


Nederlandse naam voor het spelen van shuffleboard, een spel dat lijkt op curling en sjoelen. Shuffelen is een spel voor teams van 2 of 4 personen waarbij het de bedoeling is dat je je tegenstander verhindert om te scoren door je schijven in de gemarkeerde velden aan de andere zijde van het veld te spelen. Met een gevorkte stok (de CUE genoemd) worden de schijven over het veld gespeeld. Het doel is om, ondanks de acties van je tegenstander, zoveel mogelijk punten te halen.
Er zijn 4 schijven die om en om worden gespeeld. Eerst geel, dan grijs. De bedoeling is je eigen schijf in een puntenvak te spelen waarbij je tegelijkertijd probeert een of meer schijven van je tegenstander van de baan te spelen of , liever nog, in “de keuken”= -/-10 punten. Scoren doe je door je schijf binnen een puntenvak te spelen. De schijf moet vrij in het vak liggen om te scoren (dus geen lijn raken). Winnaar is degene die het eerst het aantal afgesproken punten heeft behaald.
Danielle - 3 juli 2019

Betekenis van Shuffelen toevoegen.
Aantal woorden:
Naam:
E-mail: (* optioneel)

<< Shudra Shug >>